P.I. Engineering User Forum

Product Support, Technical Questions and Answers, and Examples for P.I. Engineering Products

You are not logged in.

#1 2016-12-29 13:47:15

sanouk
Member
Registered: 2016-12-28
Posts: 3

Keys doesn't work

Hello,
I use RailDriver on TS20107.
I configure the keys with MacroWorks 3.1. The functions TS2017 associate to functions MacroWork work but not the functions TS2017 associate to keys.
If I test with Notepad the keys, it work (for example when I press on button sand on Notepad I have x).
Why it doesn't in TS2017?
Thanks for your help

Offline

#2 2017-01-03 09:31:10

PIE Amber
Technical Software Developer
From: Williamston, MI
Registered: 2016-01-21
Posts: 196
Website

Re: Keys doesn't work

Please try running MacroWorks 3.1 "as administrator." To do this, shut it down completely then start it back up by right clicking on the icon for it and choosing "Run As Administrator." Note that doing this is different than being an administrator on your PC.

If it doesn't work, it's probably because MW3.1 was not shut down completely. It must not be running in the system tray at all in order for this to take effect properly.

Windows will not let us "talk" through keystrokes to a program that has elevated permissions (and Train Sim usually does) unless we also have elevated permissions.


Amber from P.I. Engineering

Offline

#3 2017-01-03 17:59:08

sanouk
Member
Registered: 2016-12-28
Posts: 3

Re: Keys doesn't work

Thank you, with "as administrator" it's ok

Offline

Board footer

Powered by FluxBB