P.I. Engineering User Forum

Product Support, Technical Questions and Answers, and Examples for P.I. Engineering Products

You are not logged in.

#1 2017-09-05 23:14:03

Videoguy16x9
Member
Registered: 2017-09-05
Posts: 1

Help with Xkeys and vMix

I have vMix on Windows 7 and both xKeys T-bar and XK128 connected.  A few days ago, both were working just fine.

Then I installed Macroworks 3.1 to see about turning the lights on and off, setting colors, etc.

Now I have lost all my xKeys controls in vMix.  The vMix software "sees" the xKeys units (as in when I go into the setup in vMix and set Midi channels, it lists the xKeys devices), but whenever I go to set a key for control, it does not register any input.

Anyone have any idea why this is broken?  A week ago, it was working fine....

Offline

#2 2017-09-07 07:42:40

Josie McSpadden
Member
From: London WC2R 0NS, UK
Registered: 2017-09-07
Posts: 1
Website

Re: Help with Xkeys and vMix

You are providing good xkeys keep up the good work.

Offline

#3 2017-09-07 14:09:31

PIE Liam
Technical Support Specialist
From: Williamston, MI
Registered: 2016-01-21
Posts: 48
Website

Re: Help with Xkeys and vMix

Have you tried uninstalling MW3.1 and setting the unit up in Vmix again? Vmix can be used to control the back lights too , they call them "Activators" https://www.youtube.com/watch?v=v4hO4O5FH04

Offline

Board footer

Powered by FluxBB