P.I. Engineering User Forum

Product Support, Technical Questions and Answers, and Examples for P.I. Engineering Products

You are not logged in.

#1 2017-05-26 18:37:59

Drazilian
Member
Registered: 2017-05-26
Posts: 2

RAIL DRIVER & TS2017

Hi all...
I have a RailDriver for my TS2017...
Now, the buttons 1-28 all work fine
on the left side of the Driver (Alert, Sand, Bell, even Horn all work fine...
the problem is the LEVERS (Reverser, Throttle, Auto Brake & Ind Brake) Levers
will not work for me. Even the wipers & light switch won't work, can you help me?

Offline

#2 2017-05-31 09:07:58

PIE Liam
Technical Support Specialist
From: Williamston, MI
Registered: 2016-01-21
Posts: 48
Website

Re: RAIL DRIVER & TS2017

If the levers are not working and you are using WIndows 10 try:
Setting MW3.1 to run as administrator : Right-Click the MW3.1 icon on your desktop then select “Properties” , go to the “Compatibility” tab and near the bottom go ahead and put a checkmark in the “Run this Program as administrator” box and then select “Apply” , bow re-boot the computer completely , launch MW3.1. Once launch when you're in the main window (the one with a picture of the RD) select "File>New" to load in a fresh script and then "File>Close GGUI" and give it another go. Also, make sure that within the game's settings you have chosen "Expert" controls instead of "Simple" and finally, the "Academy" portion of the game will not have lever compatibility, only the main game.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB